FastBack 2006 Select Language:
 
 Hjem  ·  Nytt  ·  Sammenlign  ·  Omtaler  ·  Systemkrav  ·  Kjøp  ·  Backup  ·  Last_ned

Feuerwehr Hamburg
Brannvesenet Hamburg har tatt i bruk FastBack 2006
Til ftp-backup av web-serveren, bruker brannvesenet Hamburg FastBack 2006.
"... ich habe nach einer Software gesucht, die es mir ermöglicht im vorgegebenen Zeitintervall die gesamten Daten des Webservers unserer Website auf meinen lokalen Rechner zu kopieren ..."
Thomas Schwarz, leder av "Arbeitsgruppe Medien & Kommunikation"

Komputer for alle Nr. 5/2006 (resumé)
Komputer for alle
Sikkerhetskopiering - på norsk
FastBack 2006, som er utviklet i Norge, er uhyre enkel i bruk. Programmet er meget brukervennlig, hvor det er tydelig at nettopp brukervennligheten har stått i fokus under utviklingen.
Veiviseren (Wizard-assistenten) hjelper deg, med få enkle valg, å sette opp en backup. For de fleste er det greit nok å bruke disse standard innstillingene, men for de som ønsker det, inneholder programmet også avanserte funksjoner.

PC World Norge Nr. 4/2005 (resumé)
PC World Norge
Enda bedre sikkerhetskopiering
Den nye versjonen av FastBack 2005 har flere nyheter, hvorav det å kunne brenne sikkerhetskopiene direkte til CD, er blant de største.
I PC World Norge Nr. 2/2005 fikk programmet kritikk får ikke å kunne passord-beskytte sikkerhetskopiene, noe som er rette på i den nye versjonen.
Vider kan nevnes at FastBack 2005 nå også kan sende en e-post etter kjørt backup, samt starte et program før og/eller etter kjørt backup.
Les mer om sikkerhetskopiering ...

WinVask Systems A.S har valgt FastBack som standard backup-modul.
WinVask Systems A.S
Enkel og brukervennlig sikkerhetskopiering
"FastBack 2006 er det backup-programmet vi har lett etter i lengere tid.
For det første må det være enkelt å bruke: Du starter FastBack, og du skjønner fort hva du skal gjøre. Videre må det være et sikkert system og ikke minst må det kunne tilpasses den enkeltes behov."

Tor-Bjarne Henriksen

Tor-Bjarne Henriksen er daglig leder i WinVask Systems A.S, som er en av de ledene aktørene innenfor programvare for vaskeri-bransjen i Norge.

topp


sist endret: 12. Jul. 2011 10:10:08

© 2001-2009  KSAW - Siv.ing. Arne R. Webby  
Om KSAW  ·  Privacy Policy  ·  Kontakt